Hils dine gæster velkommen med ild i pejsen...Jan Hurtigkarls H-PejsHurtigkarl Pejsen og dens historie startede på Jans tidligere restaurant i Ålsgårde. Den lå direkte ud til Øresund, og da Jan ikke kunne finde en pejs, der var i stand til at håndtere de vekslende vinde ved kysten, tog han sagen i egen hånd. Resultatet blev en udendørspejs, som nemt kan flyttes rundt på alt efter vindens skifte, og kigger man godt efter, kan man se at mange af pejsens detaljer tager deres udgangspunkt i det maritime.


Som en naturlig ting for kokken, skulle der selvfølgelig laves en grill til pejsen. I mange år havde Jan grillet på sin bedstemors gamle dørrist, da rillerne på den nedslidte støbejernsrist udgjorde den perfekte stegeflade, og derfor var det ganske oplagt, at lade bedstemors støbejernsrist danne grundlaget for designet af pejsens grillrist.


Resultatet blev en grill, pejs og udendørs bålsted i en og samme løsning!

Hurtigkarl Pejsen er en støbejerns grill, udendørs pejs og bålsted i en og samme løsning. Den produceres i Danmark og fremstilles af solide jernplader, som bliver smukkere ved brug og i takt med, at vind og vejr får lov til at sætte deres umiskendelige spor.


“Hvis jeg skulle ændre noget her i verden, skulle det være det danske klima. Men det kan jeg i sagens natur ikke. Så i stedet har jeg udviklet en udendørs pejs, der – bogstaveligt talt – er skabt til vind og vejr på vores breddegrader.” – Jan Hurtigkarl

Med tiden får den en smuk rødbrun farve, og derfor kan man med god grund lade den stå ude hele året. Den er designet, så den nemt kan klappes sammen, og transporteres let i bagagerummet på de fleste biler.


Støbejernsristen er designet, så den har en stegeflade, som sikrer, at det ikke er flammerne, men derimod varmen fra grillristen, som tilbereder råvarerne, hvilket ikke er tilfældet hos mange af de grill, der sælges i dag.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed malesuada faucibus ex nec ultricies. Donec mattis egestas nisi non pretium. Suspendisse nec eros ut erat facilisis maximus. In congue et leo in varius. Vestibulum sit amet felis ornare, commodo orci ut, feugiat lorem.

H-pejsen koster 4000,- afhentet hos MI Kompagni. Fragt kan aftales.